28.6.2014 – morgonhälsning

Godmorgon på er! Sovit gott? Det blev rätt sent förrän jag kom i säng eftersom jag tränade så sent på kvällen, men känner mig rätt pigg idag ändå. Solen gör ju såklart sitt, men tror också jag helt enkelt ser så mycket fram emot min helg på ”landet” att jag får lite extra energi. Tycker ju det är som terapi att vara där ute, som jag sagt tidigare.

image

Ha nu en riktigt fin lördag och ta vara på det fina vädret! Vi hörs senare från landet. Kommer inte att ha något annat än tid där, så kommer antagligen att gå het med kameran på de stackars djuren. Eller vem vet, kanske det går som sist jag var djurvakt ett par dagar. Då målade och dekorerade jag om deras sovrum!

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *