28.5.2021 – The best is yet to come

Barnen sover i sin koja i soffan och jag sitter och njuter av ensamheten och tystnaden. Så här i coronatider får man så sällan den där tiden helt för sig själv när alla är hemma så mycket mer.

Jag och barnen kom i alla fall ut till stugan i förmiddags efter några veckors paus härifrån. Det har varit en hel del att greja med där hemma också så helgerna har bara flugit förbi. Minous 6-års-firande, båtisättningar, målning av terrassräck och what not. Dessutom har ju hela våren varit väldigt kall så här långt, så det har känts helt okej att pyssla undan där hemma för att sen få tillbringa tiden här då det blir varmare och finare väder istället.

Allting har blivit så grönt sen sist. Som om en färgbomb exploderat här. Gräset borde klippas men jag fick så klart inte igång gräsklipparen efter den långa vintervilan. Så jag antar att det får vänta ett tag till.

 

Så, vad har ni för planer för sommaren?

Även den här sommaren kommer nog till största delen att tillbringas i hemknutarna för vår del, men om tre veckor ska jag faktiskt köra en favorit i repris från ifjol. En Österbottenshelg med flickorna. Åååh, vad roligt det var. Och åååh vad roligt det skall bli! Sist hängde vi på Saris stuga i Vörå en hel dag (en fantastiskt fin och svettig sommardag), tog en taxi in till Vasa på kvällen och satt sedan där på terrass fram till stängning. Efter det tog vi spontant en taxi tillbaka till Vörå mitt i natten var vi badade jacuzzi och förbättrade världen fram till kl.03. Goa minnen.

 

Utöver detta hoppas jag kanske att vi kommer iväg på en båtresa någonstans. Vart spelar inte så stor roll. Jag gillar ju Åland sommartid, men vi får väl se. Sommaren har en tendens att susa förbi allt för fort oavsett, så man ska nog inte planera in allt för mycket.

Njut av tiden som kommer hörni! Den bästa tiden är nu.

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *