28.5.2015 – behöver nya arbetsverktyg

Jag förstår inte hur dagarna kan gå så här förbaskat fort, när man egentligen inte gör något. Förutom byter blöjor, ammar och promenerar med vagnen ett par gånger om dagen då… Varje dag tänker jag att jag ska jobba lite på datorn när Minou sover, men eftersom min laptop är full med virusar och helt finito så ger jag alltid upp efter några minuter av krigande. Den är i och för sig typ åtta år gammal, så det är väl helt förlåtligt… Hur som helst funderar på om jag borde satsa lite av den enooorma mammapengen på en ny. Någon riktigt billig bara. Måste kunna jobba hemifrån med layout till webbsidan, och det kan jag ju verkligen inte göra från iPaden. Får inget vettigt bildredigeringsprogram till den och att sitta och peta på en skärm med fingrarna går inte an. Så. Tips på en hyfsat billig och prisvärd läppäre?

  
Måste förresten sluta med de här dåliga och fula mobilbilderna till bloggen. Känns så amatörigt, det är ändå år 2015.

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *