28.4.2015 – tisdag

Vilket trist väder att vakna upp till. Fick ändå en hyfsat trevlig och gosig väckning när en våt katt hoppade upp i sängen och sökte lite kärlek. Hon brukar alltid ligga och mysa på min mage på morgonen, de gånger då vi sover tillsammans. Men det går ju inte riktigt nu, så jag ligger på sida i sängen och hon ligger uppe på sidan av min mage nu istället. Den är ju lika lång för tillfället som magen annars brukar vara bred, så det går hur bra som helst 🙂

  
Den här bilden knäppte jag igår på tant slö. Hon är inte så förtjust i regn hon heller, så då ligger hon oftast inomhus och snarkar hela dagen istället för att vistas utomhus.


Mina egna planer för dagen är inte heller så häftiga. Skall åka in och jobba några timmar i eftermiddag, men annars ser schemat ganska tomt ut. Jag fattar helt ärligt inte vad jag skulle har gjort om jag hade varit helt ledig i en månad här innan förlossningen. Klättrat på väggar antagligen.

Men från en sak till en annan. Hur störande är det inte att Bloggtoppen.fi ligger nere jämt och ständigt? Inte så mycket för att statistiken då blir helt fel när bloggbesöken inte registreras. Men mest för att jag klickar in mig på flera bloggar där via, som jag endast följer sporadiskt. Vem är det som sköter den sidan egentligen, och hur är det möjligt att den bara fungerar hälften av tiden? För ni har väl samma problem med att komma in där, det är väl inte bara jag?

You may also like

Inga kommentarer

  1. Bloggtoppen suger verkligen. Förr hände det ibland att den låg nere men nu är det precis som du skriver flera timmar varje dag. Jag registrerade mig på besökstoppen och använder även google analytics för att hålla koll! Google analytics är toppen och fungerar väldigt bra med mycket info! 🙂

    1. Bloggtoppen är faktiskt helt värdelös nu för tiden! Synd, då jag som sagt ”följer” flera bloggar där via. Jag har haft google analytics kopplat till bloggen tidigare, men efter att jag flyttade till wordpress så har det inte funkat mera (fast jag har samma domännamn). Har inte heller orkat sätta in mig riktigt i hur man ”installerar” det via wordpress, så om någon vet det på rak arm tar jag gärna emot hjälp! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *