28.2.2014 – dagens träning

Böt om till träningskläder genast när jag kom hem från jobbet och drog ut på en timmes löptur. Order från coachen, eftersom vår handbollsträning föll bort idag.
 
 
Jag har väldigt svårt att hitta någon passlig längre runda att springa som känns trivsam här i Ekenäs. Fast den här tiden på året känns det väl inte speciellt trivsamt någonstans, naturen är ju inte sitt vackraste om vi säger så. Nu kutade jag runt halva Ekenäs tyckte jag, och ändå hade jag svårt att komma upp i en timme. Min Sports Tracker app visade 54min när jag var hemma tillbaka, hur jag än försökt dra ut på tiden genom att ta alla tänkbara små omvägar. Så jag fick helt enkelt ta ytterligare några extra svängar runt kvarteren. Jag är en sån där som absolut inte kan stänga klockan på 58 minuter om jag har som mål att springa 1h. Eller nöja mig med 9,8km om jag ställt in mig på 10km. Måste helt enkelt göra det ordentligt.
Skönt var det i alla fall att ha träningen överstökad så tidigt och nu kunna njuta av en längre fredagskväll istället.
 

You may also like

Inga kommentarer

  1. Säg till nästa gång du ska på länk i Ekenäs så kan jag komma med och visa nya rutter. Det finns nog en hel del, vissa snyggare ön andra 🙂

    Svar:
    Det skall jag göra! Springer gärna på skogsvägar eller vid vattnet (Ramsholmen är ju trevligt på sommaren), eller på något annat mjukare underlag. Igår blev det mycket på asfalt och då får jag genast känningr i knän och penikka. Men kan tänka mig att där vid Dragsvik finns en hel del fina vägar!

    Linda

  2. Jag kan tipsa om att springa mot Ekenäs Energi och fortsätta mot sandgropen, över stora vägen vid Langansböle och tillbaka via Dragsvik och spånbanan. Fast den rundan kan säkert Jill visa 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *