28.12.2015 – jul rapport

Hej på er! Länge sen. Hoppas ni haft en jätte fin julhelg? Själv har jag tagit lite avstånd från datorn under juldagarna och ägnat mig mer åt familj, släkt och vänner. Eller, vem försöker jag lura egentligen, jag har helt enkelt inte haft tid att sitta framför datorn! Men julen gick bra. Vi (lillfamiljen) firade ute hos min syster och hennes sambo i Svartå, tillsammans med mamma och pappa. Så det var en liten och intim tillställning detta år. Nästa år får vi väl fundera på om vi måste ha julgubbe och hela köret…

image

Annat som hänt de senaste dagarna är att lill-fröken börjat krypa! Inga marathon sträckor ännu, men hon flyttar sig lätt ett par meter. Helst skulle hon nog promenera om hon kunde för hon försöker ställa sig upp hela tiden. Men balansen finns inte riktigt där än.

image

Just nu befinner vi oss faktiskt i Stockholm, hela familjen. Sambon var tvungen att komma över för lite jobb i något skede under veckan, så vi tänkte att vi tar en liten jul-semester och åker över allihopa. Det blev ju en spontanresa kan man säga. Vi bokade vid 12-tiden igår på dagen och åkte iväg mot Helsingfors vid 15-tiden. Nu sitter vi ute i Bromma och väntar på att killen ska få sitt jobb undanstökat, sedan tänkte vi kolla in mellandagsreorna. Vi åker antagligen bara in till nåt shopping center, orkar inte kriga med alla rea-hunters inne i stan. Sedan åker vi hem tillbaka ikväll igen. Så nu vet ni lite vad jag sysslar med, medan det ekar tomt här inne.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *