28.11.2017 – semesterboendet bokat

Nu har flunssan hittat till röda stugan. Minou var ganska krasslig inatt med både hosta och snuva, så hon fick stanna hemma från dagis idag. Hon hade säkert klarat av att vara där eftersom hon verkar rätt pigg nu, men jag tänker att vi försöker ta en lugn dag hemma så kanske flunssan går över innan den hinner bryta ut ännu mer. Själv har jag klarat mig undan den än så länge, men det är väl bara en tidsfråga innan den tar mig också. Immunförsvaret är knappast det bästa nu med konstant sömnbrist.

Själv tömmer jag några skåp som jag sålt bort på Facebook. Skåp som jag inte längre vill ha när vi ska renovera om kök och matsal. Det blir skönt att få bort lite möbler och mer space, men samtidigt är det massor av saker som behöver hitta ny plats! Bland annat det här skåpet ska få flytta till en ny ägare.

Annat då? Jo, igår bokade vi äntligen hotell för de två första veckorna av vår resa. Det blev ett riktigt familjehotell med massvis av aktiviteter för de små. Tror och hoppas att Minou kommer att trivas väldigt bra där. Det finns både lekrum, lekparker och barnbassäng med rutschkanor. Och så är det all inclusive. Skönt att slippa tänka på matlagning för ett par veckor och bara kunna promenera in till färdig dukat bord. Inser ju att det kommer att vara ett väldigt livligt hotell där det kryllar av barn, men jag tänker mest på att jag vill göra det här till en kul semester för Minou. Och ju mer sysselsättning det finns för henne, desto mindre behöver man ju själv anstränga sig för att hitta på program. Win-win!

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *