28.11.2017 – Dagens ena och enda programpunkt

Flunssa eller ej, men att sitta instängd hemma med två barn en hel dag gör nog alla lite galna. Så jag packade in patrasket i bilen och vi drog iväg till gymmet en liten stund på dagen. Jag fick jogga av benen på löpbandet en stund och Minou fick sitta och rita vid gymmets lilla lekhörna. Största delen av tiden var hon dock med mig vid löpbandet och gjorde sin egen gymnastik på sidan om. Hon tyckte det var riktigt kul där och frågade igen på kvällen när vi ska till gymmet nästa gång. Sötisen.

Nu sover båda barnen och jag har städat upp det mesta av dagens stök. Till näst skall jag värma upp tortillarester och skriva ett samarbetsinlägg som kommer upp här imorgon. Förhoppningsvis hinner jag få det färdigt innan typen med rosa tutten (nappen) vaknar igen. Vi kan kalla honom halv-timmes-bebisen. Han sover typ tre stycken 30-60 minuters tupplurer om dagen. That´s it.

You may also like

2 kommentarer

    1. Jag är nog själv där och tränar fast jag är lite flunssig också, så bobborna far nog runt ändå. Vare sig du är på gymmet, i matbutiken eller var som helst. Men man får kanske inte handla mat hem heller när de är sjuka, då får man leva på vatten eller? 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *