28.11.2016 – När kölden kommer

Huuu då, vad kallt det känns ute nu igen när minusgraderna har återvänt. Ännu klarar jag mig med min yllekappa, men snart bli det nog dags att plocka fram vinterrocken. Tror jag skall köpa en ny i år om jag hittar någon som faller mig i smaken. Har sneglat lite på den här, men är skeptisk till om den är tillräckligt varm… Jag hatar att frysa. Så den får hellre vara lite för varm än lite för kall.

img_1014

Ännu klarar jag mig i min yllekappa och en varm tröja (tröjan hittar ni här ifall ni tycker den ser gosig ut).

E g e n t l i g e n skulle jag ju vilja ha den här. Men jag blir alltid så snål då det kommer till kritan, så jag har lite svårt att få till det där sista klicket. Fast jag är ganska säker på att den skulle betala in sig rätt fort. Vi har ju ändå vinter ungefär en tredje del av året här i Finland. Tragiskt men sant. Så när jag står där i parken och huttrar sen i februari så kommer jag nog att svära över att jag valde jacka efter priset och inte kvalitén.

-inlägget innehåller affiliatelänkar-

You may also like

Inga kommentarer

  1. Jag har å sett på dendär Ahkka-jackan. Så himla fin tycker jag… Men i år får nog budgeten gå till annat, får klara mig med min knallblå som jag har tröttnat på ren ifjol 😀

  2. Efter mycket övervägande köpte jag Ahkka-jackan från Ellos (hatar att frysa om baken och benen och behövde nåt bekvämt som tål häng i park och pulkabacke ;)) och har varit jättenöjd…enda minuset är tyngden, den väger förvånansvärt mycket… men lagom varm och skön och stora fickor är plus :).

    1. Hmm, av någon orsak hade din kommentar gått till skräppostmeddelandena, märkligt! Men bu hittade jag den 😊
      Jasså du lyckades haffa en innan de tig slut! Roligt att höra att du är nöjd, förutom att den väger mycket då. Ska nog kika lite ännu ifall den skulle komma in igen, den har hu fått godkänt av så många nu 😊

  3. Jag har den jackan (ahka) och gillar den! Än har jag inte fryst men jag är ganska varm av mig. Såg också på didriksons först, men valde budgetalternativen och jag har inte ångrat mig 🙂

  4. Jag har också ahkka-jackan och är nöjd! Dock är den ganska stor i storleken, så man kan bra ta en storlek mindre än normalt 🙂

  5. Didriksonen är nu på stamkundserbjudande på stocka! Fast den var ännu billigare på XXL när jag köpte min. Supervarm och härlig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *