28.1.2016 – torsdag

Medan Minou sov i bilen körde jag iväg till Karis och DinoDina en sväng i förmiddags. På lördag är sista dagen som vi har öppet, så jag ville bara kika lite hur läget såg ut där. Men det jag egentligen ville säga var att jag fick riktiga vårkänslor när jag var ute och svängde! Det är visserligen ett riktigt tråkväder ute, men med snöfria vägar och endast sand kvar på gatorna som snön lämnat efter sig, kändes det faktiskt hoppfullt att traska fram i regnet. Det kommer nog att bli vår i år också, hörni. Det är ju faktiskt över 30 grader varmare den här veckan än förra veckan (galet!). MEN. Vi har ju knappt kommit igenom januari ännu, så jag ska inte låta mig luras. Ännu kommer nog våren inte… Men snart!

image

Så här såg vi ut när vi stack iväg i förmiddags. Minou i pyjamas och jag i en galet snygg topp från Dry Lake. Fanns en kvar i storlek S i butiken såg jag -tips tips! Och såklart favvojeansen, från Cheap Monday.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *