28.1.2015 – New In

Paketet jag hämtade ut på posten igår var en beställning jag gjorde från H&M förra veckan. Blev inspirerad av Elin som fyndat så fina skor på deras rea, så jag tog mig också en titt och hittade faktiskt en modell som föll mig i smaken! Beställde två par identiska, ett par i brunt och ett par i svart. Egentligen var det de bruna som jag kände att jag behövde mer, eftersom jag har mina Acne Pistols i svart som är i liknande modell (men ändå helt annorlunda kom jag fram till nu när skorna kom).

image

image

Hur som helst så blev jag besviken när jag samma dag som skorna skickades iväg fick ett mail om att de bruna tyvärr var slutsålda och inte kommer att levereras. Vah!? Varför får jag ett mail om det här först flera dagar efter att jag gjort min beställning? Men jag är inte överraskad, så här är det alltid då jag beställer något därifrån. Tror att jag aldrig fått en komplett order ännu. Förstår inte hur produkterna ens går att beställa om de inte finns i lager. Jag menar, till och med jag har ett system på webbshoppen som automatiskt ändrar lagervärde då beställningar görs, så jag tror nog att H&M har det också.

Hur som haver, de svarta dök upp och jag tycker de är skitsnygga. Körde in dem på en gång genom att ta på mig dem till jobbet igår. Märkte dock att de var väldigt hala ute på snön, så de får nog vänta tills våren innan jag tar dem i bruk ordentligt. Men inne på jobbet funkar de bra. Ganska hårda för foten, som billiga skor oftast är, men det tänkte jag lösa genom att lägga i en extra sula. Tog en 38:a för att ha lite spelrum ifall foten växer efter graviditeten. Och priset? 40 euro.

image

De bruna som jag egentligen behövde…

 

Edit: Var precis inne och tittade på nätet och nu fanns de bruna plötsligt där igen, så jag gjorde ett nytt försök till att beställa dem. Få se om de kommer den här gången.

 

You may also like

Inga kommentarer

    1. Ja alltså jag fattar inte heller, det år alltid något problem med mina beställningar! 😠 få se om de bruna kommer nu då når jag beställde dem igen, eller om det kommer ett meddelande om några dagar… 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *