28.1.2014 – sånt som gör mig förbannad

Visst. Känner mig hängig och trött, men kände ändå att jag var tvungen att gå till jobbet idag. Som ensam företagare är det bara att bita ihop ibland och gå på jobb fast man egentligen inte borde. Kan ju inte hålla butiken stängd helt utan förvarning känns det som. Jag kommer dessutom att hålla semesterstängt medan vi är på resa (förutom fre-lö då Johanna kommer att vara i butiken), så att hålla stängt nu också känns inte riktigt okej. Har i alla fall paltat på mig ordentligt med kläder, så jag borde hållas varm hela dagen!
 
 

Läste förresten just om den här hemska incidenten i tidningen. Fy fan alltså. Hur kan folk vara så grymma? På riktigt. Hur sjuka människor finns det egentligen!? Jag blir så fruktansvärt förbannad över sånt här.

 
 
 

You may also like

Inga kommentarer

 1. Ja herregud! Igår kväll fick jag dessutom veta att det var en bekants familjs katt 🙁

  Svar:
  Oj nej vad hemskt 🙁

  Linda

 2. Stackars katt… Sånt ser vi tyvärr inom mitt yrke titt som tätt. Lika hemskt varje gång. 🙁

  Svar:
  ja, man undrar nog vad folk tänker med ibland… 🙁

  Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *