27.9.2018 – Planerar helgmiddag

Den här dagen har det inte hänt några stordåd här hemma. Hade egentligen planerat in en ordentlig städning av hemmet eftersom vi får middagsgäster på lördag. Men. Vid det här laget borde jag inte bli förvånad över att allting inte riktigt går som planerat med två små barn hemma. Speciellt inte med en sjukling. Så istället har det blivit mycket häng i soffan och halvdåliga försök till städning med en liten hängandes på höften eller i byxbunten.

Det positiva är att lillemannen verkat mycket piggare idag. Efter nästan en vecka av bara liggande och krypande har han återupptagit sitt gående igen. Så jag hoppas att vi nu börjar se ljuset av den här långa mörka tunneln som vi befunnit oss i de senaste veckorna!

Istället för att städa har jag haft tid att planera vad vi ska bjuda på för mat. Ute i god tid va? Nä men tanken var att Jocke skulle köpa med lite god inrefilé som vi gillat från båten, men nu blev han ju hemma med Milton som varit sjuk hela veckan, så nu får vi tänka om lite. Tre rätter och åtta personer kring bordet. Så mycket vet vi åtminstone i nuläget, haha.

You may also like

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *