27.9.2013 – girls get-together

Jag känner mig så glad idag. För i helgen har vi ordnat en liten get-together i Helsingfors, så jag skall få träffa (nästan) alla mina favoritflickor på en och samma gång. Det händer inte så ofta och är svårt att få till eftersom alla är utspridda på olika ställen nu för tiden, förstår ni. Sari och Linn kommer ner från Vasa, Nathalié och Jemppa från Sverige och så är ju både Krista och Malin stationerade i Helsingfors.
Några specifika planer för helgen har vi inte gjort, men antagligen blir det middag och vin hemma hos Krista. För något bättre sätt att få catcha upp och snacka ihop sig finns väl knappast?
 
Nu skall jag försöka sluta hoppa på stället av entusiasm och jobba lite istället! Tror jag börjar jobbet med en kopp rykande varmt kaffe 😉 Det är ju ändå fredag och hjärnan har gått in i helg-mode.
 
 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *