27.8.2014 – inköpskväll

Det blir en lång dag på jobbet idag igen eftersom jag skall vidare till Helsingfors på inköp ikväll efter stängning. Vem är det som står på tur den här gången då? Cheap Monday. Det är lite intressant med Cheap Monday, för jag säljer väldigt lite av det på nätet, men i butiken (i Ekenäs) är det nog det märke som gått mest åt. På damsidan i alla fall. Men nu har jag börjat ta in mer av Ichi från och med hösten, och så får jag ju sälja Hunkydory i butik också, så det skall bli intressant att se om det ändrar!

På tal om Cheap Monday så lade jag upp några nyheter som kommit in online igår. Tokgillar alla deras sweatshirts med print!

Untitled

Noterade också att Nelly har samma tröja, men kolla priset! Orsaken till varför jag aldrig handlar något annat än deras egna märken därifrån…

You may also like

Inga kommentarer

  1. Ha aldrig gilla nelly endå. De e allt för stort, man ork inte se ens hälften av allt dom har på webben

    1. Nej nå det är sant, inte orkar jag heller se igenom närapå allt! Men nog har de ju mycket fina grejer. Synd bara att de överprissätter så.

  2. Jag skrattade högt då jag såg blusen till höger! 🙂 Intressant annars vad som säljer på nätet och i butik. Kan Cheap Monday sälja sämre på nätet för att människor helst provar jeans på plats? Vilket av dina märken säljer bäst på nätet?

    1. Ja fast CM har ju mycket annat än jeans också! Men byxor överlag säljer dåligt på nätet. Att sen märket säljer dåligt tror jag beror på att man hittar det lite överallt, speciellt i större städer. Det finns helt enkelt för stor konkurrens där. Hunkydory är nog det som säljer bäst på nätet!

  3. Ja, de kan sätta överpriser på Nelly. En shockabsorber sportbehå t.ex. kostar 79,95. Att ligga nästan 15-20 euro över vad andra butiker tar för en vara är väl att ta i.

    1. Mm, det är tråkigt att det är så… Men eftersom de har en så sjukt stor kundkrets så kan de tydligen göra det, folk handlar ändå. De gör ju en jävla vinst på sina plagg alltså! Och sen kan de rea ut dem till 50-60% och ÄNDÅ göra vinst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *