27.7.2016 – Stranddag

-inlägget innehåller affiliatelänkar-

Jag och Minou tänkte köra på en stranddag idag igen tillsammans med Sandra och Saga. Men först skall vi åka en snabbis till Karis och tömma mitt loppisbord. Verkade har sålt riktigt dåligt den här gången, men nu åker kläderna raka vägen till insamling efter det här tror jag! Allt förutom några enstaka plagg som jag tror syster kan tycka om.

IMG_4765

Den lilla sailoristan är redan färdig för beachen. I sina nya shorts som jag fyndade för halva rea-priset från Ellos här om veckan och ny t-shirt från Lindex. Också den fyndad på rean för några veckor sedan.

IMG_4771

Tips! Med koden 345413 får man -20% på hela sin beställning, gäller både normalpris varor och rea varor.

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *