27.7.2015 – Spa&Sauna

-Detta inlägg är i samarbete med Dermoshop.fi-

 

Ni minns den där trevliga regniga morgonen när det anlände ett stort paket med ett genomdränkt postbud. Ja nå, jag visade ju aldrig vad som låg i det. Det har varit så mycket program på sistone och jag har knappt varit hemma alls, så där har allting stått på matsalsbordet och väntat på att granskas i ett par veckor nu ungefär. Men idag har jag äntligen haft tid att gå igenom allting. Där fanns en massa trevliga grejer, men tänkte börja med att visa er dessa.

image

Dermosil har kommit ut med en ny Spa&Sauna serie som jag är väldigt nyfiken på att testa. Borde har gått igenom produkterna tidigare, då kunde jag har tagit med dem ut till stugan under helgen där det vankades bastubad både fredag och lördag. Vi har världens bästa och effektivaste bastu där! Men det kommer fler stughelger, så jag hinner ännu innan sommaren är slut. Annars får de helt enkelt vänta till hösten då det badas betydligt mer här hemma också.

image

Än så länge vet jag alltså inte så mycket mer om produkterna än att de doftar gudomligt. rent. Bastumasken för ansikte och dekolletage väntar jag ivrigt på att få testa. Det är en sådan där typisk produkt som får en (mig) att tro att man ser tio år yngre ut efter endast en användning, haha!

Tvålarna här under hör inte till Spa&Sauna serien.

image

 

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *