27.6.2014 – sista helgen i juni

Nån annan än jag som är taggad på fredag!? Det är ju faktiskt sista helgen i juni nu, gälit. Skall vara djurvakt på systers gård den här helgen, men det är först från och med imorgon kväll. De åker till Stockholm på mini-semester, så jag kommer att sova hos dem för att sköta katterna och kaninerna. Hästarna reder ganska långt sig själv nu när de är på bete. Men innan jag åker till Svartå imorgon skall jag åka hem till mamma&pappa för att hälsa på Molly, jätte länge sen jag såg min lilla skrutt sist! Hon var inte hemma senast jag var där 🙂

image

Vi har har sol för första gången på väldigt länge här i Ekenäs idag, så jag var inte sen med att plocka fram kjolen. Blev en lång en, luften känns fortfarande lite för kylig för kort. Både toppen och kjolen är från DinoDina och är nu på rea! Finns bara några enstaka kvar dock…

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *