27.6.2014 – fredag kväll

Idag får jag nog ge mig själv en klapp på axeln, har varit sååå duktig. Efter jobbet drog jag iväg och målade resten av dörrarna och listerna i lägenheten. Kom hem strax innan kl.21, bytte om till träningskläder och drog iväg och gymmade i 40 minuter.

image

Nu skall jag knäppa på senaste avsnittet av Orange Is The New Black och gotta ner mig i soffan med mitt kvällssnacks. Och det bästa? Att jag är ensam hemma = får dubbeldippa!

image

You may also like

Inga kommentarer

    1. Om man är flera som delar på sånt här snacks så får man aldrig ta dipp flere gånger än en. Mycket bobbor/dregel som samlas i dippen om man först tuggar på sin morot och sen dippar samma bit igen. Inte så kul för alla andra som ska äta. Fattar du vad jag menar? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *