27.5.2015 – Megaspyor och ogräs

Lilla M är ute och går med farmor som bäst och jag kom precis ut i solen med en kaffe och en smörgås. Ska njuta av att få äta den utan stressen i bakhuvudet av att lillan kanske vaknar strax och avbryter mig. 

  
Gräset borde klippas. Hela gården börjar se ut som ett gult hav av maskrosor. Men det stänger jag ögonen för nu, det får killen fixa när han kommer hem. Själv har jag haft nog med tvättmaskiner som gått heta (halva soffan blev nerspydd imorse), klädbyten, bajsblöjor och det ena med det andra. 

  
Dagens outfit, innan den spyddes ner.


You may also like

Inga kommentarer

    1. Jo! Har nog haft dem också. Men de här känns skönare att ha på tycker jag 😊 och så gillar jag rosetterna på dem, de ser så tjusiga ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *