27.5.2015 – första träningspasset

Ikväll förde jag M hem till mamma och pappa för ett par timmar och drog själv iväg på handislagets sommarträning. Tanken är ju att jag skall spela nästa år igen och sommarträningen har redan dragit igång. Det handlar alltså om att bygga upp kondition och fysik i det här skedet. Jag är ju absolut inte redo för ett sånt tempo som de andra kör riktigt ännu, men körde lite eget på sidan om istället. Först 1,2km sakta joggning. Sedan jobbade jag lite med de inre magmusklerna och armarna. Därefter joggade jag ytterligare 1,5km. Det kändes riktigt bra att vara igång lite igen! Även om tempot var väldigt lågt. 

 

Tack snälla kroppen för att du återhämtat dig så fort och är så fantastisk att du låter mig träna redan nu, 19 dagar efter förlossningen!

You may also like

Inga kommentarer

  1. Ojdå, vill inte vara ”the partypooper” här, men har ingen sagt att man helst borde ha varit på eftergranskning före man börjar göra nånting mer avancerat än att vara ute och gå med vagnen efter förlossningen? Det är ju en försiktighetsåtgärd så att inget far helt fel med kroppen… Men jag förstår absolut ivret att börja träna, längtar tills jag själv varit på efterkontroll 11.6… 😊

    1. Jag frågade på BB om det och de menade att det nog är okej att börja på i sakta tempo med sånt man känner att kroppen klarar av. Så jag litar på det, att kroppen nog säger ifrån om jag gör nåt som inte är okej 😊 bäcken och inre magmuskler skall man nog börja med så fort som möjligt har jag förstått! Men också det är ju sånt som känns okej för folk i helt olika skeden, beroende på hur fort kroppen återhämtar sig. Men visst har du rätt i det, att man inte skall börja på med nåt hardcore innan efterkontrollen! 😊

  2. Fint att du känner dig redo för att börja träna och att du har en så fantastisk kropp! Ett litet tips bara, om du ammar kan mjölken börja minska. Märkte det själv då jag började träna mer då bebbo var ca 2 månader. Då minskade jag på träning ett par månader till och kunde hel amma! Lycka till och formen återhämtar sig tids nog!

    1. Ja, det får jag ta och hålla koll på, så att det inte händer. Men tror inte det är risk för det nu i början iaf, när jag inte gör någon ansträngande träning på det viset 🙂

  3. Vilken tur du harsom kan avlägsna dig för några timmar 🙂 själv var jag fast i ammandet kändes det konstant.

    1. Jag skickade med en flaska som jag pumpat ut tidigare på dagen, så hon fick äta det då hon vaknade där mellan varven 😊 prövade ett par gånger några dagar tidigare att hon tar flaska, så visste att det inte skulle bli några problem. Väldigt skönt och smidigt att kunna göra så!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *