27.4.2016 – tandläkare och bloggträff

Tre veckor har gått sedan sist och det är igen dags att spänna tandställningen. Sitter som bäst på tåget till Böle. Så skönt med den här egna tiden i tåget tycker jag. Här kan man liksom inte göra nåt annat än slösurfa på telefon. Eller stirra ut genom fönstret.

Senare idag ska jag gå på bloggträff i Ekenäs. Minou får följa med eftersom jag inte har någon barnvakt tillgänglig i hemknutarna. Men det ska nog inte vara nåt problem, hon brukar vara rätt så nöjd. Vi får gå hem lite tidigare bara så hon kommer i säng sin vanliga tid.

image

You may also like

Inga kommentarer

 1. På tal om sovtider, hur går det med hennes sovande? Vår lilla smurf vill fortfarande sova med oss (nu drygt 9mån) och när jag envisas med att natta honom på kvällarna i sin egen säng, som är precis bredvid vår säng, så vaknar han aaaalltid med en timmes mellanrum tills han får komma o sova med oss nångång under natten då jag int orkar hålla på och natta om honom hela jävla tiden. :/ Tur han är så söt och glad på dagarna iaf ;))

  1. Nu går det faktiskt jätte bra! Hon sover i egen säng, i eget rum, och oftast hela nätterna! Ibland är jag upp 1-2 gånger då hon har ljud och inte verkar somna om av sig själv, och någon enstaka gång har hon kommit i vår säng då inte heller nappen tröstat. Men allt som oftast går det jätte bra. Det blev en helomvändning när vi slutade med mjölken på natten, och hon flyttades till eget rum.
   Nog är det ju mysigt att ha dem bredvid sig också, men har ni prövat lägga honom i annat rum? Kanske ni stör varandra när ni sover? Eller finns det något annat ni kan pröva ändra i sovrutinerna som kanske kunde hjälpa? Kämpis bara, nån gång vänder det! 🙂

   1. Åh va skönt för er! Duktig tjej! :))

    Nja, vi har inte provat det eftersom jag ammar ännu och det har hittills varit svårt att försöka sluta. Han gillar verkligen att amma, både nån gång på dan och på kvällen innan han ska sova PLUS att han blir helt skogstokig på natten om han int får amma lite när han vaknar till. Han ammar ordentligt ännu typ vid 9-10 på kvällen (fast han ätit ordentligt med gröt o frukt vid typ halv 8) och sen oftast runt 1-2 tiden och sen igen tidigt på morgonen typ 6-7 tiden, däremellan är det bara tröstamning nån få minut om han vaknar. Men han har hittills totalvägrat napp, och kan väl tänka sig att dricka vatten ur pipmugg på dan, men ojoooj om vi försöker med det på natten, skrikfest! Så, det är väl egentligen amningen som stör sovandet antar jag, men vettefan hur vi ska komma ur rutinerna. Men som du säger, nån gång vänder det väl! 😅 Tack för tipsen, ska prova lägga honom i eget rum småningom om det inte ger med sig snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *