27.4.2016 – Bloggträffen

Bloggträff/shoppingkväll på Lindex var det ja.  Roligt att få träffa ett gäng bloggkollegor igen. En del gamla, men även några nya. Lite shopping blev det naturligtvis också. Vi fick ett trevligt erbjudande och det känns som om det är länge sedan jag unnade mig själv något nytt i klädväg. Allt jag handlar nu för tiden är till Minou. Så ja, det kändes trevligt att få uppdatera garderoben lite grann.

image

Medan Danni hängde med Minou gick jag loco i provrummet.

IMG_0959

IMG_0955

Vann dessutom ett presentkort på 20€! JAG!

IMG_0957

Skall visa er min shopping en annan dag, men den här fina bombarjackan var en av grejerna som fick följa med hem.

Nu borde jag fixa mina naglar i semester skick och packa inför morgondagens resa. Men njäääe, tror jag hoppar i säng istället och lämnar det där till imorgon bitti. Hellre pigg och lite stressad imorgon, än trött och stressad.

You may also like

Inga kommentarer

  1. Hur hår du råd att ena stunden shoppa massor med kläder medans i andra stunden skriva om hur dålig ekonomin är

    1. Jag shoppar som sagt sällan till mig själv (+ att en del göra via bloggsamarbeten), och till Minou handlar jag nästan allt second hand, så sist och slutligen lägger jag inte ned mycket pengar på kläder. Och jo, ekonomin är inte den bästa när jag inte fått något stöd på 4mån, men jag har lite ihopsparat som jag lever på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *