27.4.2015 -Två dagar kvar

Ett par dagar bloggfritt och jag känner mig helt blogghandikappad. Tom på ord. Hur är det möjligt? Jag har i alla fall just varit på kanske den sista(?) rådgivningskontrollen innan bebisen kommer. Beräknad födsel är om två dagar, men som jag hela tiden sagt så tror jag ju att det kommer att gå en bit in i maj innan bebisen behagar söka sig ut. Så nästa rådgivningsbesök är inbokat den 5.5, men om vi kommer iväg på det återstår att se.

IMG_2511

Allting såg bra och normalt ut. Mitt midjemått är nu exakt en meter, haha! Tänk, en meter. Det låter lite komiskt. Och jag har nu spräckt 10kg-gränsen i viktuppgång sedan första vägningen (mitt mål är att inte gå över 70kg dock).

IMG_2515

 

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *