27.12.2013 – Back to reality

Känns helt galet segt med vardag igen. Tänk att två-tre lediga dagar kan förstöra hela ens dygnsrytm så där bara. Den som man jobbat så hårt för hela hösten, och så är den bara som bortblåst efter ett par sena kvällar och långa sovmornar. Sjukt. Har i alla fall haft mer än tillräckligt att göra på jobbet idag för att inte tiden skall kännas allt för lång, så det blev en mjukstart (men samtidigt väldigt hård sådan) tillbaka till vardagen.
Ikväll är det också dags att ta tag i träningen igen efter flera dagars paus. Känner mig riktigt svullen efter allt gotteri, så nu blir det att ligga i ordentligt fram till nyår för att få tillbaka sin självkänsla. Är medveten om att allting det mesta sitter i huvudet, men också det botas med några dagars hårdträning! Huvudet alltså.
 
  Några snapshots från julaftonen.
 

You may also like

Inga kommentarer

  1. Hade samma känsla i huvudet imorse, så jag trotsade regn och rusk och gav mig ut på en joggingrunda. Återvände hem genomblöt men mycket nöjd med mig själv.

    Svar:
    Då ska du verkligen känna dig duktig, om du "frivilligt" tar en joggingrunda i regn och blåst! 🙂 Värsta vädret för utomhus motion 🙂

    Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *