28.11.2016 – Helgen i paket

Jag hade planerat att avsluta helgen med en lugn och skön första advent-kväll med tända ljus och en serie i soffan igår, men det gick inte helt som jag tänkt. Minou hade lite svårt att somna i sin säng efter en vecka på vift, så jag nattade henne i vår säng istället. Hon ville ju till mammas säng så himla gärna. Det slutade såklart med att jag somnade själv och vaknade först 1,5h senare. Gick ner och släckte och borstade tänderna, och fortsatte sedan sova. Så gick det med den myskvällen.

img_0909

Nu är det dags att kila iväg till jobbet snart igen. Tänk vad trevligt att få gå till en plats som det inte alls känns motigt att gå till på morgonen! Ännu i alla fall, haha. Jag önskar att jag alltid kommer att få ha ett jobb som känns trevligt att gå till om mornarna. Det tycker jag var och en har rätt till. Men tyvärr är ju verkligheten den att alla inte har möjlighet att välja.

Ha nu en riktigt skön start på veckan allihopa!

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *