27.11.2014 – lins i ögat

Har yrat omkring största delen av dagen och ordnat inför bloggkvällen imorgon. Det mesta börjar väl vara fixat, men har ett par saker att färdigställa ännu imorgon bitti. Som att fixa spisplatta att värma glöggen på, en sån där liten mindre viktig detalj.

Annars sitter jag med rödsprängt öga i soffan och försöker se något av TVn som bäst. Tänkte pröva lägga i linser idag då jag tycker min syn blivit så fruktansvärt dålig på sistone. Har inte använt linser sedan min ögonoperation för tio år sedan och nu är ögonen plötsligt jätte känsliga för dem (aldrig varit nåt problem tidigare!). Ögonen har irriterat som sjutton hela dagen! Problemet nu är att jag tror det ligger en linsbit kvar i ena ögat och jag får inte ut den på något sätt… Så vad skall man göra? Sova på saken och hoppas den är försvunnen imorgon? Har väl inte så mycket andra val. Så jag får väl bara äta mitt kvällsäpple (nam, vad äpplena är goda nu förresten!) och hoppas att jag inte vaknar upp blind imorgon.

image

You may also like

Inga kommentarer

  1. Om du misstänker att du har en lins-bit i ögat skall du nog uppsöka läkare! (gäller oberoende vad som än ligger i ögat egentligen…) Jag har nyss fått den informationen då jag uppdaterade Första Hjälpen kursen…
    Men du, vi ses ikväll! 🙂

  2. Det blir såå kul! Jag hoppas att jag lyckas hålla mig någorlunda alert, ni får skaka liv i mig om jag somnar haha… Vadå gravid-trött.. 😀

  3. Bra att linsen kom ut☺️👍 synen lär ska kunna ändra under graviditeten men brukar bli återställd efter att bebis är kommen läste jag då jag väntade W.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *