27.10.2014 – hemma i kall stuga

Godmorgon godmorgon! Återvände hem till en kall stuga igår eftermiddag efter ett kort jobbrelaterat söndagsmöte. Sov ännu lördag till söndag natten hemma hos mamma&pappa eftersom jag visste att stugan skulle vara ordentligt nedkyld efter en vecka utan eldande. Mitt val var nog helt klokt eftersom jag kom hem till 15,5 grader igår! Det blev en ganska kylig kväll med bastubad och mycket kläder, men nu börjar temperaturen vara tillbaka på det vanliga, 21. Vi har fortfarande grundvärmen på minimi typ, så man kan väl fundera om vi är idiotiskt snåla eller bara relativt ekonomiska eftersom vi ändå lyckas hålla värmen så bra med hjälp av vedspisen.

Nu skall jag kasta morgontofflorna åt sidan och göra mig redo för jobb.

image

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *