27.1.2015 – Those Jeans

Nu meddelar jag ännu en gång om de där asigt snygga jeansen som jag tjatat så mycket om. High Spray modellen från Cheap Monday. Nu har jag äntligen mera storlekar inne igen (hur många gånger har de inte sålt slut egentligen!?), så ta och klicka hem ett par nu om ni missat dem förr och vill ha ett par. Nu fick jag dessutom in dem i ytterligare en färg! Färgen är densamma som på den låga varianten jag har på mig på bilden här nedanför, fast med hög midja då.

140___061

Sen kan jag ju passa på att meddela att vi kör Ta 3 Betala 2 på alla REA-plagg i butiken nu! Inte online tyvärr. Men rabatterna är så bra nu så det är i princip gratis ändå.

 

You may also like

Inga kommentarer

    1. De är nog helt nornala enligt mig, fast de går ju i dubbelstorlekar då de är så stretchiga. Jag har 28-29 på mina men tog lite stlrre i höstas för att ha lite att växa i.. 😊 kunde bra har tagit 26-27 också, och då ligger jag väl normalt på storlek 27 i midjemått. Lite beroende på modell förstås. Sen har ju alla samma benlängd!

    1. Största storleken är 32-33, men tror nog att den kanske är större än en 42a! Jag skulle kanske pröva på 30-31 då? Sen går det ju alltid att byta om det inte passar. Men de är som sagt väldigt stretchiga nog, så vreda höfter går de över utan problem. Sen är de också så höga att de oftast går fast även om många tror att de aldrig får fast dem i midjan 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *