26.9.2018 – vi fortsätter vara sjuka

Den här flunssan har varit riktigt RIKTIGT seg. Milton har nu varit sjuk i över en vecka och har för det mesta inte haft energi till mer än att ligga i famnen på en och bara stirra. Nu har han varit feberfri i två dagar, men själva flunssan vill inte ge med sig. Så han har inte varit på dagis på två veckor nu! Blir antagligen en riktigt hård inskolning igen nästa vecka, om han är i skick att ta nya tag då.

Själv har jag arbetsveckan över nu. Sambon tog ledigt från jobbet för att vara hemma med Milton och så har svärmor hjälpt till en hel del också, så jag har kunnat jobba mina tre dagar som normalt. Nästa vecka har jag dock ingen hjälp av dem, så jag hoppas att han är frisk nog för dagis!

Nu skall jag hoppa i bastun. Har suttit och nattat Milton i nästan en och en halv timme(!) men nu tror jag äntligen att han sover.

You may also like

2 kommentarer

    1. Nå han har ju inte haft feber på tre dagar nu, så bara den inte kommer tillbaka är det ju ingen panik. Det ser nog ut att bli bättre fast han ännu är lite ynklig o rosslig! Han är väl i Karis som planerat nog.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *