26.9.2017 – Måndag på en tisdag

Vanligtvis kör jag en ordentlig städning av hemmet på måndagar då Minou är på dagis och jag är ensam hemma med lillebror. Men igår fick Minou stanna hemma och vi körde en heldag med Elin, Sigge och Charlie istället. Vädret var ju fantastiskt, så vi hängde i parken hela dagen med undantag för lunch och kaffepaus här hemma hos oss.

Så ja. Min städdag fick bli idag istället, och vad passar bättre än det då vädret är ganska grått och tråkigt idag. För tillfället rullar sofföverdragen på i tvättmaskinen och efter det står sopsäcken med påslakan som jag tog hem från stugan på tur. Tänker tvätta igenom allting nu, stoppa ner i Ikea påsar och in i skrubben. Så får de ligga där och vänta tills nästa vår då det är dags att släpa ut dem tillbaka.

Minous doptavla som jag älskar. Önskar mig en likadan åt lillebror till hans dop. Det är duktiga Fransisca på Franco Interiör & Design som tillverkat den. Jag längtar till dagen då vi fixar upp ordentliga barnrum, då skall tavlan/tavlorna få hänga på en fin och synlig plats där ♥

You may also like

3 kommentarer

  1. Hehe det tog ett bra tag innan jag fatta att det stod Cecilia på tavlan! ”Cmcili… Cili..” 😅Snygg tavla iaf!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *