26.9.2016 – Seg måndag

Jag är så glad över att måndagarna är lediga för mig och Minou, det känns så skönt att kunna börja veckan utan stress. Speciellt en sån här måndag, efter en helg med massa program och sömnbrist. Imorse fick vi Sandra och Saga på besök, men efter ett par timmar av lek, parkhäng och lunch blev det dags för tjejerna att sova dagssömn så S&S åkte hem igen för en stund sedan. Jag skall själv också slänga mig på soffan en stund innan jag tar itu med första städrundan för dagen.

image

Idag är en sån där dag, där inga filter eller smink kan rädda eller försköna tröttheten som lyser igenom. Men ett leende, det räddar mycket. A smile is the best make up a girl can wear.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *