26.9.2014 – Fredag!

Om det är skönt med fredag? Ooo-ja. Skall strax stänga lilla butiken och dra iväg på fredagsträning. Sen slänga mig i soffan och stanna där resten av kvällen! Har sovit typ nio-timmars nätter hela veckan, vilket nog gjort susen och fått mig att ta mig genom dagarna lite enklare. Men den här tröttheten vill annars inte alls ge med sig. Sån segis!

IMG_0293

Vad har ni för helgplaner då? Förutom gå på Hunkydory-friendsales på söndag. Jag har som vanligt jobb imorgon. Sen skall jag försöka hinna till Billnäs för att se syster tävla (hoppas klassen blir lite försenad). På sena eftermiddagen blir det middag hos svärisarna och sedan lugn hemmakväll. På söndag har jag äntligen bokat in rid-dejt med syster. Evigheter sen jag hann iväg till stallet sist, har riktigt längtat efter min terapi-zon 🙂 Därefter bjuder syster&sambo på middag, så vi kommer enkelt undan med matlagningen denna helg.

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *