26.8.2014 – höstdepp & ytligheter

Herregud att det orkar regna. Jag blir helt jävla knäckt av sånt här väder. Så förbannat trött hela tiden! Den där semestern kunde nog inte komma lägligare nu. Men materiella ting har ju alltid fått mig på bättre humör, så jag köpte mig en ny tröja för att pigga upp tillvaron. Har suktat efter den här ända sedan den kom in, så nu slog jag äntligen till.

image

Min hårfärg just nu förresten. Svinful. Tror jag skall gå och köpa en toning efter jobbet att slänga i håret ikväll. Hade tänkte mig lite mörkare, men det var inte alls populärt där hemma. Där önskades det ljusare toner! Vad han menar med ljusare är dock oklart (han har nog alltid haft en förkärlek till blondiner tror jag, och så hamna han med mig som nog aldrig lär bli blond. Hahaha, FAIL!).

 

You may also like

Inga kommentarer

 1. ja samma här… jävla väder, det skall inte vara höst nu redan! jag är redan åxå deprimerad av det här vädret..behöver värme för att fungera!!!sku och villa ha den där tröjjan..

  1. nå, nog skall det väl vända nåt tag och bli fint höstväder också… Och när hösten är fin så är den ju nog helt underbar! Finns bara en XS kvar av tröjan nu, jag tog nästsista i XS. Du får nappa den sen när du kommer på jobb om den finns kvar 🙂

 2. Jag är gjord av socker, alltså så kan jag inte vara utomhus det regnar😜
  Nä men helt ärligt är detta väder piss. Usch!! Jag väntar också på att det skall bli soligare höstväder. Det är då det är som bäst!
  På tal om att färga håret, jag var igår och färgade håret mörkare. And i love it!! Du får köpa en blond barbie docka till honom istället😁

  1. Ja så känns det nog, hatar regn och håller mig nog också inomhus då! 🙂
   Jamen visst känns det som om man vill bli mörkare till hösten, och inte ljusare!? Får nog ta och köpa en docka till honom jo, eller en peruk som jag kan ha på mig där hemma 😀

 3. Haha! Precis så trodde jag om min kille också eftersom jag var blond när vi träffades. Då hade han en förkärlek för blondiner men så fort jag gick tillabak till min riktiga hårfärg (brun) blev den förkärleken snabbt utbytt mot en för brunetter…
  Och underbart snygg outfit måste jag säga! Vad kul att ha hittat till din blogg, har fått massor av inspiration redan.

  1. Hej Nathalia! Tack snälla du för de snälla orden, vad glad jag blir 🙂
   Vi får väl se vad killen säger när han får se att det blev en mörkare färg istället för en ljusare som han hade velat 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *