26.7.2020 – Sista semesterdagen

Sista semesterdagen idag och den visade sig bli en fin en. Vi är ute på stugan men måste åka hem till eftermiddagen då också sambon skall återvända till Sverige för jobb ikväll. Ännu en vecka av distansjobb med barnen hemma är det som gäller för min del, men från och med augusti återvänder barnen till dagis igen efter nästan fem månaders paus. Det känns lite tudelat. Skönt att få rutiner och vettiga läggdagstider igen, men ser inte fram emot att behöva väcka dem om mornarna för att passa tider! Nu när de äntligen lärt sig att sova till 8-8.30.

Minou har pratat om dagis och kompisarna ända sedan pausen inleddes, så hon kommer nog att tycka det blir väldigt roligt att återvända. Milton däremot är jag inte så säker på. Han börjar nu på en ny avdelning med nya människor, så för honom kommer det säkert att bli lite tuffare.

Allt i allo har vi haft en helt skön semester även om vädret kanske inte varit helt som jag önskade. En vecka skräpväder, en vecka fint och en vecka lite mitt emellan. Någon båtsemester blev det inte i år vilket var synd, men vi har istället kunnat maxa tiden på stugan. Och ännu har vi många (förhoppningsvis varma) helger framför oss här ute!

 

You may also like

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *