26.6.2017 – Sista jobbveckan

Båtliv och semester i all ära, men inget slår nog att vakna upp hemma efter några dagar på vift! Att ha tillgång till alla sina saker och bekvämligheten i att göra allting. Idag påbörjar jag min sista arbetsvecka innan jag tar lååång semester. Mammaledigt. Varför jag är uppe innan tuppen vet jag inte, men det känns ganska trevligt att sitta uppe den här tiden på morgonen.

IMG_3033

Jag har såklart storslagna planer för juli månad. Jag fantiserar om att jag skall hinna städa igenom massvis av skåp, rensa ur överflödiga grejer och få ordning helt enkelt. Samtidigt som jag skall njuta av sommaren (som jag på något vis har känslan av att inte kommer att komma ordentligt i år heller). Jag har nu haft lyxen att vara ledig två somrar i rad, men såklart har dessa två somrar varit riktigt dåliga vädermässigt. Men tredje gången gillt kanske?

You may also like

3 kommentarer

    1. Nä! Du minns nog fel nu 😊 Vi var inte många gånger på stranden på hela sommaren, bara i slutet av maj typ. Både juni o juli var ganska dåliga.

  1. näää, vi var ju typ alla helger ut med båten och jag hade absolut min bästa sommar på länge ifjlol. minns att det var varmt även fast det regna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *