26.5.2015 – att skämmas bort med gåvor

Det har trillat in gåvor från alla håll och kanter sedan lilla M kom, och vi är väldigt tacksamma över dem allihop. Så mycket fina saker! Sist in i gåvohögen var detta tuffa paket från gänget på Onyx (barnbutiken i våningen under DinoDina). 

  

Hur ball är inte denna lilla kappsäck!? Tänk vad tuff lillan ska se ut när hon kommer med den här i handen när vi är ute och reser. Haha! Gooosh, så sött. Jag smälter lite bara jag tänker på det. 

Som om inte den här tjusiga väskan vore nog, så var den dessutom fylld med läckerheter inuti också.

  

En härlig liten dräkt som blir perfekt till varma sommardagar på landet/stranden! Mönstret är ju dessutom passande, eftersom hon är en liten BK:are innerst inne. Hon vet kanske bara inte om det själv ännu 😉 

Solmössan hoppas vi också att vi får massa användning av i sommar (=önskar mig en solrik sommar). Helt suverän present förresten, för jag hade nog aldrig tänkt på att köpa en sån till henne själv annars. Så det är ett bra tips på gåva ifall ni har någon liten att uppvakta nu till sommaren!

  

Men det var inte allt. I kappsäcken låg även de här alldeles färska leksaksnyheterna från Brio. De har börjat laga leksaker i sån här gammaldags stil igen och jag tycker de är så himla charmiga. För visst var leksakerna lite charmigare förr i tiden? Inte så plastiga, och säkerligen mycket hållbarare än det mesta som görs idag.

  

Detta är inget sponsrat inlägg, men alla grejerna hittas alltså på Onyx i Karis. De har allt som behövs till barn i alla åldrar! Och lite där till.


You may also like

Inga kommentarer

  1. Tycker att Onyx är helt super! De har precis allt man kan behöva för ett barn. Försöker alltid kolla där först om det är nåt jag behöver till barnen

    1. De har verkligen det! Och mycket sånt som man aldrig tänker på att man kanske behöver också😊 få butiker som har ett så brett utbud!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *