26.5.2014 – Changes

20140526-212205-76925234.jpg

Den här bilden var publicerad i söndagens Etelä Uusimaa (en lokaltidning i södra Finland). Det betyder kanske inte så mycket annat för er än att en sportbutik skall stänga. Men för mig betyder det mycket mer. Jag skall nämligen flytta butiken till just den här lokalen, där sportbutiken ligger. Alltså till Karis! Den här flytten har länge legat och grott eftersom jag för det första har ett uruselt läge där butiken är nu. Så flyttat hade jag måstat göra i något skede oberoende. Men att flytten går till Karis beror främst på att jag inte får sälja Hunkydory i butiken i Ekenäs, det kommer jag att få göra nu när jag flyttar till Karis. Och jag vet att ni är många västnylänningar som hurrar över det! 🙂

Att jag sedan råkade komma över den här lokalen, som enligt mitt tycke är en av de bästa i Karis, är jag så himla glad över! Det känns bara så himla rätt och självklart att jag skall flytta in där.

 

You may also like

Inga kommentarer

    1. För att det finns en annan i Ekenäs som har det redan! De har sina regler för att märket skall hållas ”exklusivt” och inte bli som t.ex Vero Moda som finns i varannan klädbutik.

  1. Tjihoo! Karis kommer ju att ha helt galet bra utbud på kläder med tanke på stans storlek!

    1. Ja, det har du nog rätt i! Hoppas det skulle starta upp lite andra företag också så att det inte skulle finnas tomma lokaler överhuvudtaget i stan. Vi vill ju ha en livad stad med bra utbud! 🙂

      1. Ja absolut, det är deppigt med tomma lokaler, speciellt den där Jysk tidigare fanns. Som småbarnsförälder och inflyttad till Karis är jag dock väldigt glad för att man i princip får tag på allt man behöver i Karis, och dessutom har flera butiker ett otroligt bra utbud!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *