26.4.2018 – bronsmatcher

Har precis kommit hem från Grankulla där vi spelat vår första bronsmatch. Eller ”hem”, som i det här fallet är till föräldrarna i Karis där barnen är. Det blev en sex måls vinst idag och vi går därmed in med ett 6-måls försprång i returmatchen på lördag. Det är totala resultatet av de båda matcherna som räknas, så vi har ett guldläge här att knipa bronset på lördag. Så himla spännande. Handboll när den är som bäst!

Efter lördagen är säsongen över och vi får sommarlov. Det brukar betyda några veckor ledigt innan sommarträningen drar igång. Ser fram emot att få börja gå lite flitigare på gymmet och bygga upp en starkare kropp åt mig. Kan väl inte förvänta mig att ha en kropp i topptrim åtta månader efter förlossningen, men jag saknar den där råstyrkan som jag en gång haft och den skall jag nu börja jobba på igen.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *