26.4.2016 – in my shopping bag

-inlägget innehåller affiliatelänkar-

Det här kunde ju inte har kommit mer lägligt, en rabattkod som ger -20% på alla skodon hos Ellos! Jag var ju inne på att beställa ett par nya sneakers tidigare, men hade lite svårt att bestämma mig för hurdana jag ville ha. Nu blev det i alla fall ett par såna här. Och bara för att de hade en så bra rabattkod så råkade det slinka två par skor till ner i köpkorgen i samma veva! OoopsEtt par sandaler åt Minou till sommaren (blir bra då hon ska springa av och an mellan stranden och vattnet) och ett par svarta pumps till mig själv. Har faktiskt letat efter ett par helt klassiska svarta, som inte är allt för höga, väldigt länge. De här kommer från Ellos Premium Quality kollektion och är därmed helt i äkta läder. Hoppas de kan vara vad jag letat efter! Modellen är i alla fall exakt den jag vill ha (fast det hade gärna fått vara en liten, liten platå under för att göra det bekvämare för foten). Jag hoppas bara de sitter bra och känns stabila.

shoes

Just det. Vill du också passa på att handla skor till -20%, så använd koden 335453! Erbjudandet är bara i kraft till söndag (1.5.2016).

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *