26.3.2019 – dagens gym mode

Alltså. Vi måste prata lite om dagens gym mode. Nu pratar jag om mode som i fashion, inte om dagens gymfiilis. Jag fick seriöst chock på gymmet för några månader sedan när jag första gången såg en tjej glida omkring där i kortkort topp till sina leggings, mitt i vintern! Men idag går majoriteten av tjejerna där klädda så. Flera har också bara sport-bh på sig upptill. Jag är helt mållös. Okej, jag är den där som oftast tränar i grymt fula t-shirts, så jag kunde kanske step up my game en aning. Men det skulle faktiskt aldrig falla mig in att gå med magen bar till gymmet, skulle känna mig så obekväm! I södern brukar jag dock slänga av mig linnet ibland om jag är ensam på gymmet.

En annan sak jag inte förstår mig på är tjejer som tränar med håret löst. Why? Tycker varken det ser sportigt eller bekvämt ut att ha håret hängandes längs ansiktet när man tränar. Hur måste det inte kännas för personen själv då? Jag är antagligen bara gammalmodig, men jag tycker faktiskt man är på gymmet för att träna. Inte för att klä upp sig och se snygg ut.

Så här ser jag oftast ut när jag lyfter skrot. Och tro mig, de här hör möjligtvis till en av de nättare gym outfitsen jag kan ha…

 

You may also like

4 kommentarer

  1. Nu är jag ju aldrig på gym men skulle aldrig kunna ha håret löst. Gäller ju allt ansträngande. Det är ju i vägen och så blir det mycket svettigare.
    Att ha en kort topp däremot sku jag inte ha problem med.

    1. Tycker inte det är nåt fel på modet med höga byxor och korta toppar annars, men tycker inte det hör hemma på ett gym. Beror säkert aldrig sett någon gå klädd så på gymmet under sina ca. 15 år som gymaktiv, allt är ju en vanesak.

  2. Jag brukar dra upp tröjan hemma och ha magen fram då jag får varmt. Så jag skulle kunna tänka mig det är skönt med magen fram på gym. Vi börjar bli gamla vid 80-talister. 😉

    1. Ja, det är väl det, att man själv börjar bli tant 😂😂😉 själv svettas jag också så lite, så förstår kanske inte riktigt att det kan vara skönt för värmens/svetten skull. Men de som jag nu sett gå klädda så på gymmet ser inte speciellt svettiga ut av sin träning heller, så tror inte det är orsaken där! 😅

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *