26.3.2017 – Kalashelg och sommartid

Vi har bara kalasat och haft det skönt hela helgen. Inte gjort nånting produktivt alls, vilket är lite ångestframkallande men samtidigt nyttigt. Hade ju storslagna planer som vanligt, om att städa upp huset och gå igenom Minous babykläder. Men det blev nu inte riktigt så den här gången. Heller.

Igår hängde vi hemma hos Elin&co. under förmiddagen och på eftermiddagen kalasade vi hemma hos svägerskan och hennes sambo. Jag och Minou stannade sedan hos föräldrarna över natten medan sambon gick iväg på vuxenkalas.

IMG_6120.JPG

Idag hade vi en lugn och skön morgon i Karis innan Minou åkte vidare till sin farmor för att hänga där över dagen. Själv blev vi serverade tacos hemma hos ett par kompisar, vilket slutade med att vi degade i deras soffa fram till sena eftermiddagen.

Vad tycker ni förresten om det här med att flytta klockan till sommartid? Visst är det ju härligt med långa ljusa kvällar. Men jag föredrar faktiskt ljusa mornar och lite mörkare kvällar. Då är det enklare att komma upp om morgonen och i säng i tid om kvällen. Så för mig hade klockan gärna fått stå där den var.

100CANON42

Minou hoppade by the way över dagssömnen helt och hållet idag, vilket gjorde att hon somnade på några ögonblick när jag nattade henne för en stund sedan. Härlig känsla! Och tack vare den ljusa kvällen lyckades jag själv också hållas vaken nattningen igenom. Det var ett tag sen sist, hahaha! Så nu kanske jag faktiskt hinner se en serie och njuta av lite egentid innan sömnen tar mig. Vilket perfekt avslut på helgen.

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *