26.2.2015 – brist på ork

Jag har varit så totalt utmattad den senaste veckan att jag blir riktigt irriterad på mig själv. Jag är på gott humör av det varma och nästan våriga vädret, men efter att klockan slagit typ ett på dagen så går jag bara och drömmer om att få lägga mig igen. Sjukt irriterande. Imorgon har jag i alla fall ledig dag och inget speciellt inplanerat. En fika eller lunch med kusinen, men that’s about it. Tänker till och med tillåta mig själv att ta en tupplur mitt på dagen ifall jag känner för det! Det ni.

image

Jag kollade nyss igenom arkivet för att se vad som hände de här sista dagarna av februari ifjol, och så här såg det tydligen ut. Kanske till och med ännu vårigare än nu.

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *