26.12.2014 – julfirandet

Här har julen firats lite annorlunda än vanligt. Med julmat i dagarna tre (ooja, här växer magen nu) och paketöppning i två olika etapper, men inte ens ena gången på självaste julafton. Juldagskvällen tillbringades å andra sidan helt traditionellt med vänner hemma hos Elin & Johan. Det ovanliga var väl bara att nästan samtliga kvinnor sörplade alkoholfritt istället för alkoholhaltigt denna gång på grund av växande magar.

image

Mellan måltiderna har vi mest varit hemma i röda stugan. Jag har försökt vara ute lite i det fina värdet, men helt ärligt så blev det sist och slutligen inte så många minuter. För förbanna, så kallt det var. Men vackert, nu när snön slutligen kom!

image

image

image

Imorgon är det dags att jobba några timmar igen. Då drar rean igång på allvar och jag måste förbereda allting inför de två kommande veckorna. För tidigt på söndag morgon drar vi ju iväg söderut och jag lämnar över butiken i andra händer! Just det, måste ju knäppa igång ett par tvättmaskiner så byket hinner torka tills det skall ner i kappsäcken imorgon. Tudiloo!

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *