26.11.2014 – ledig dag

Idag hade jag ordnat en ledig dag åt mig, snacka om lyx! Att vara ledig mitt i veckan menar jag. När alla andra är på jobb och man har möjlighet att göra sånt som aldrig annars går, då man själv vanligtvis är på jobb under alla andra butikers ”vakna” timmar.

Jag började i alla fall förmiddagen med att röja i nedervåningen och suga upp de där dammtussarna som dansat omkring så nätt den senaste veckan. Sedan tog jag killen under armen och gick in till stan. Besökte Ida i Exact och gratulerade dem till ”nyöppningen”. Hälsade på min favoritfrissa och bokade in tid för klippning. Åt en mindre lyckad lunch på Piazza (mådde bajs och fick inte i mig mer än några salladsblad = dyr lunch!) och fick sedan kaffebesök av svärmor här hemma. Hann till slut ännu springa in på Gigantti för att köpa en julklapp innan jag avslutade dagens stadsrunda på Popana. Vilket också visade sig bli dagens mest lyckade besök, kom nämligen hem med en urfin golvlampa till vardagsrummet! Åh, är så nöjd med den. Äntligen har vi lite vettig kvällsbelysning i hemmets hjärta.

image

image

Efter detta hann vi ännu gå på bio och se Mockingjay (part 1). Har ju hunnit med hur mycket som helst den här dagen när jag tänker efter. Nu skall vi knäppa på nästa film här under vår nya lampa. Något danskt.

You may also like

Inga kommentarer

  1. hahaha….. vet ju inte om det är exact likada och samma märke men jävligt lika som den vi fyndade på loppis i hangö i somras… med två skärmar…… ett av mina bästa fynd…. 5€….. :oD

    1. Bara en skärm på den här nog! Tänkte också att jag skulle ta en tur på loppis först men hittar ändå aldrig nåt där, så slog till på den här när det var exakt sån jag tänkt mig! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *