26.10.2018 – när inspirationen tryter

Förra helgen bjöd på en otrevlig överraskning och jag har inte haft någon inspiration att skriva sen dess, så jag har låtit bli. Läste dock ett inlägg som fick mig att se rött här om dagen och som tände en svag låga av skrivlust igen. Så det skall jag försöka få till ett inlägg om så fort som möjligt. Att skriva ett inlägg som tar mer än fem minuter att plita ner är dock en utmaning för tillfället! Så håll till godo.

Nu skall jag packa barnen i bilen och åka och köpa ansiktsfärg till kvällens Halloweendisco på dagis. Därefter är det sen kvällsträning som gäller. Men först -ett stopp på biblioteket för att se om jag hittar någon inspirerande läsning.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *