26.1.2016 – jag ber om ursäkt

Okej. Nu fick jag lite oskön fiilis över att lämna er med ett så negativt inlägg och dåligt samvete över att gnälla om småsaker. Jag läste det här inlägget och fick ännu sämre fiilis. Skämdes lite. Pussade och kramade extra på Minou då hon vaknade och kände bara uppskattning över att vi alla lever och mår bra. Men visst är det hemskt, att man ständigt måste gå med ett litet sting av oro i magen nu för tiden. Rädsla, över att något ska hända ens barn. Att jämt känna sig otillräcklig. Men jag antar att det är priset man måste betala för att få något så underbart ♥

100CANON16

You may also like

Inga kommentarer

  1. Gud vad dåligt jag började må av att läsa den texten! Speciellt som vi har en flicka som blixtsnabbt stoppar precis allt i munnen och en massa små leksaker som storebror lämnar efter sig,,,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *