26.1.2016 – en sån dag

Jag kan ju kort berätta hur min dag börjat så här långt, så kan ni sedan gissa hur bra humör jag är på idag. Kliver upp. Finns inget kaffe. Tjafsar med sambon (om något helt annat än kaffet). Blir irriterad på hemmet som ser ut som om tredje världskriget brutit ut. Går ut i regnet och lägger Minou i vagnen. Märker då först att vägarna är oplogade, men orkar inte gå in tillbaka för att byta om till bilstol istället. Släpar vagnen efter mig de ca. 300 metrarna till butiken i 20cm slask. Dyblöta fötter. Handlar kaffe. Släpar vagnen hem.

Så ja, ni kan ju gissa mitt humör. Men nu kan det bara gå uppåt. Jag har kaffe och jag har choklad (bonusinköp från butiken). Nu behöver jag bara ett fetare bankkonto och en solsemester. Det där andra är visserligen på kommande, det första -not so much.

P.S Super onödigt inlägg att publicera, men en kan ju behöva avreagera sig ibland.

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *