26.1.2014 – dagens status

 
Ligger nerbäddad i sängen och ser på dåliga tv-program (varför kommer det aldrig något vettigt på finska tv:n dagtid?) den här söndagen. Har gått och blivit sjuk under helgen och försöker därför ta det så lugnt som möjligt. Skulle egentligen till Helsingfors på inköp imorgon, men det får jag nog ta och avboka.
Tur i oturen får man väl säga, att detta kom nu och inte om en vecka då jag antagligen kommer att vara i startgroparna på väg mot flygfältet vid den här tiden.
 
 

You may also like

Inga kommentarer

  1. Heyy orkar du skicka mig reklambilden till dinodina som du ha på högra sidan, så kan jag uppdatera den på min blogg 🙂
    Fast till min mail elinsandholm@hotmail.com

    Svar:
    Absolut! Skall se om jag får den kopierad i tydlig version här från bloggen, annars har jag den bara på jobbdatorn så då skickar jag den imorgon! Är sjuk, så jag är hemma idag…

    Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *