25.9.2016 – kalashelg

Sambon är på jobb över helgen så jag har bott i Karis hos föräldrarna ända sen i fredags. Det har varit så mycket program där hela helgen, så det har liksom känts onödigt att pendla fram och tillbaka hem. Efter vår match i fredags vaknade jag betydligt piggare på lördag och drog iväg till stan (Karis city) på lite shopping genast på morgonen. Hittade två basic t-shirts på Canny åt mig själv. Såna här kan jag aldrig ha för många av i min garderob, jag använder den här typen av t-shirts så gott som dagligen.

img_5229

Åt Minou fyndade jag några överdelar på loppis. Bland annat den här fleecen för fyra slantar.

100canon34

img_5216

På eftermiddagen hann jag både fotografera en dressyrtävling i trakten och dra ett pass funktionell träning på Lyfte. Om ni fortfarande inte riktigt har på klart vad det är för funktionell träning som dras där så kan ni kolla in en liten filmsnutt från lördagens pass här. Jätte rolig och givande träning, men det där repet som jag står och viftar med i videon är en riktig killer!

Efter träningspasset hann jag bara hem i duschen innan det var dags att dra vidare på helgens första kalas. Föreningen (BK-46) firade 70år och ställde till med galej. Tre rätters middag, live musik och hela köret.

Idag fortsatte kalasandet då en lite yngre födelsedag ”firades”. Systerns sambo fyllde också år igår, så idag var det hans tur att uppvaktas. Såklart var vi tvungna att titta på alla djuren som finns på gården när vi en gång var där och jag blev nästan tvungen att släpa Minou ur kaninburen till slut. Hon tycker så mycket om kaninerna och ville inte gå därifrån.

image

Det är inte bara kaninerna hon är förtjust i. Hon har blivit väldigt fäst vid Heidi också efter vår vecka i Kroatien. Heidi är hennes kåmppisss som hon säger.

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *